csü. jan 13th, 2022

Djokovic már elvileg koronavírusos volt, amikor még eseményekre járt

Novak Djokovic egy hotelben várja a döntést, hogy most végül is indulhat-e az év első Grand Slam-tornáján, az Australian Openen, vagy sem. A szerb világelső különengedélyt kapott a szervezőktől, elindult Ausztráliába, de a reptéri belépéskor megvonták tőle a vízumát. Az ügyvédei több nap után jelezték, hogy a teniszező december 16-án pozitív koronavírustesztet produkált, azért nem oltatta be magát és kapta meg a különengedélyt az AusOpen-induláshoz.

Ez az új információ azonban új kérdéseket vet fel.

Kapcsolódó
Ügyvédei elárulták, miért kapott különengedélyt Novak Djokovic

Átesett nemrég a koronavíruson a szerb teniszező.

Djokovic közösségi oldalaira ugyanis 17-én kerültek ki képek, amikor maszk nélkül vett részt egy eseményen, melyen egy névre szóló bélyeget vett át. Az átadó egy nappal korábban, vagyis a pozitív mintavétel napján volt.

Másnap egy belgrádi PR-eseményen járt a Daily Mail cikke szerint, ahol szintén maszk nélkül mutatkozott, gyerekekkel ölelkezett és csoportképen is részt vett. A brit lap megjegyzi, nem tudni, hogy ekkor már tisztában volt-e a pozitív teszteredményével.

Kapcsolódó
Novak Djokovic megtörte a csendet

Először üzent a szurkolóinak.

Hétfőn várható döntés arról, hogy az Australian Opent korábban kilencszer megnyerő Djokovic végül beléphet-e az országba. Fontos fejlemény az is, hogy a december 16-i pozitív PCR-teszt és az erre való hivatkozás határidőn túli, az ausztrál szervezők ugyanis december 10-ig várták az oltás alóli mentességet bizonyító orvosi papírokat.

The post Djokovic már elvileg koronavírusos volt, amikor még eseményekre járt first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here


MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS