pén. jan 28th, 2022

Ben Afflecket csak a gyerekei miatt zavarja a róla kialakult kép a médiában

Ben Affleck nemrég arról beszélt egy interjúban, hogyan tudja összeegyeztetni az apaságot és a hírnevét. A Los Angeles Times magazinnak elmesélte, hogy az egyetlen indok, ami miatt zavarja, ahogy róla beszélnek és amilyen képet lefestettek róla a médiában, az a gyerekei.

Ma már teljesen más ember vagyok, mint régebben, amikor még megálltam és elidőztem egy-egy újságcikknél, és kíváncsi voltam, hogy mit írnak rólam. Egy idő után egyáltalán nem érdekelt és semmit nem olvastam magamról. De mióta a gyerekeim nagyobbak, és ők is böngésznek az interneten, nagyon nehéz lett. Még a rólam készült, szomorú Ben Affleck mémeken is nagyon jókat nevettem. Mármint, van bárki, aki nem érezte valaha így magát? De aztán eszembe jutnak a gyerekeim, és arra gondolok, hogy biztosan azt hiszik, hogy az apukájuk alapvetően szomorú ember, és aggódniuk kell értem. Ez nagyon nehéz

– mondta. Korábban az exfeleségéről, Jennifer Garnerről beszélt egy másik interjúban, akkor úgy fogalmazott, hogy annyira rosszul érezte magát a házasságában, hogy amiatt lett alkoholista.

Kapcsolódó
Ben Affleck szerint nem igaz, hogy Jennifer Garner miatt lett alkoholista

Rosszul esik neki, hogy kiforgatták a szavait.

The post Ben Afflecket csak a gyerekei miatt zavarja a róla kialakult kép a médiában first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here


MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS