ked. jan 11th, 2022

Bevonuló zene volt a Piros volt a paradicsom című nóta az Év sportolója gálán

Január 6-án rendezték az Év sportolója gálát, amelyen a férfiaknál a háromszoros olimpiai bajnok kardozó Szilágyi Áront, a nőknél pedig a négyessel győztes, egyesben ezüstérmes kajakos Csipes Tamarát választotta a legjobbnak a Magyar Sportújságírók Szövetsége.

Kapcsolódó
Csipes Tamara és Szilágyi Áron lett az Év sportolója

A hagyományos csapatsportokban a tokiói bronzérmes női vízilabda-válogatott lett a legjobb.

A Telex szúrta ki a gála kreatív producerének, Szabó Lászlónak a Facebook-bejegyzését, amely szerint a szereplők a saját maguk által kiválasztott zenére léphettek színpadra. Bár kérés volt, hogy lehetőleg magyar előadótól válasszanak ki zeneszámokat, néhányan külföldi dalokat választottak – mint például Csipes Tamara is.

Ebből a bejegyzésből derül ki az is, hogy felcsendült a kormány új szlogenjére rímelő Piros volt a paradicsom c. nóta is. Ezt Szöllősi György, a sportújságíró-szövetség elnöke, Orbán Viktor kedvenc lapjának, a Nemzeti Sport főszerkesztője választotta magának (25:26-től látható a felkonferálás, majd hallható a nóta).

Itt lehet megnézni a listát:The post Bevonuló zene volt a Piros volt a paradicsom című nóta az Év sportolója gálán first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here


MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS