pén. jan 14th, 2022

Büntetőfékezés miatt alakult ki 10 kilométeres torlódás az M7-esen

Közel 10 kilométeres torlódás alakult ki a péntek délutáni csúcsban az M7-esen Tárnoknál büntetőfékezés miatt – közölte a Magyar Közút. Mint írták, 17 óra előtt az autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 23-as kilométernél ütközött össze két autó és a baleseti helyszínelés estig tartott. Cikkünk írásakor a torlódás lassan, de elkezdett megszűnni. A Közút információi szerint a büntetőfékező sofőr elhagyta a helyszínt.

Megjegyezték, hogy egyébként pont szerda reggel publikált a hivatalos Instagram oldalán egy néhány nappal korábbi büntetőfékezésről készült felvételt az M1-M7 közös bevezető szakaszán.

Abból a videóból is jól látszik, hogy mennyire balesetveszélyes és akár személyi sérüléssel járó esetek történhetnek ilyen helyzetekből. Ráadásul a mostani eset is mutatja, nemcsak a balesetben közvetlenül érintett autósok, hanem számos, az autópályán közlekedő más járművezető is közvetett kárvallottja ezen szituációknak a jelentős torlódás és a hosszabb menetidő miatt,

tették hozzá. Ezért határozottan kérnek mindenkit, hogy ne kövessék az ilyen autósok példáját, maguk és a többi közlekedő biztonsága érdekében.

The post Büntetőfékezés miatt alakult ki 10 kilométeres torlódás az M7-esen first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here


MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS