Az anyuka nagyon kiakadt, mikor meglátta, milyen cukrot adtak a 7 és a 12 éves kislányainak a boltban

A 12 éves Bethany és a 7 éves Maisie nem mindennapi cukorkával állítottak haza közeli közértből. A lányok meggyes cukrot vettek, de az édességnek az íze verte ki a biztosítékot, hanem a formája. Az ugyanis pénisz alakú volt.

A bizarr eset az Egyesült Királyságban, Portsmouthban történt, itt egy “Lol” nevű helyen vettek a kislányok pénisz formájú cukorkát. Bethany és Maisie édesanyja, Hilary elmondta, hogy nagyon felkavarta az eset.

Az anya teljesen kiakadt azon, hogy milyen boltosnak juthat eszébe, hogy ilyen édességet adjon gyerekek kezébe. A cukrokat ITT tudjátok megnézni.

A lányok valószínűleg úgy találtak az illetlen édességre, hogy átkeveredtek a Lol humor részlegéhez (merthogy van olyan nenki), ahol hasonló vicces tárgyakat lehet vásárolni.

A probléma az édesanya szerint azzal van, hogy az eladó képes volt odaadni a pénisz alakú cukrokat a kislányoknak, akik jól láthatóan nem töltötték be a 18-at.

Hilary olyan dühös lett, hogy másnap vissza is ment a boltba, ahol azonban nem kértek tőle bocsánatot, sőt, még vele viselkedtek modortalanul. Az ügy végül a Lol vezetése elé került, a szóvívőjük elmondta, hogy a szóbanforgó termék az új felnőtt/humor részlegükhöz tartozott, azt egyelőre tesztelik, hogy mennyire népszerűek ezzel a vásárlók körében.

Via

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here


MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS