Trumpnak 130 ezer dollárt ért az egyéjszakás kaland

Michael Cohen ügyvéd korábban 130 ezer dollárt (több mint 34 millió forintot) fizetett a korábban Donald Trumppal egyéjszakás kalandba keveredett Stormy Daniels pornószínésznőnek a hallgatásáért.

Rudy Giuliani New York volt polgármestere, aki a minap csatlakozott az elnök jogászaihoz a Fox News amerikai hírtévének azt mondta, a kifizetés tökéletesen jogszerű, az összeget nem kampánypénzből fedezték.

Olyan tényt közlök önökkel, amelyet eddig nem ismertek. Nem sértették meg a kampányfinanszírozásra vonatkozó törvényeket.

Szerinte Trump több hónap alatt, részletekben térítette meg az összeget. Az elnök eddig tagadta, hogy bármi köze lett volna Michael Cohen akciójához.Giuliani az interjú után a Washington Post című lapnak azt mondta, egyeztetett az elnökkel a visszatérítés nyilvánosságra hozásáról, állításai sem mondanak ellent Trump korábbi kijelentéseinek. Az elnök valószínűleg nem tudott Cohen lépéséről, amikor az egész megtörtént.

Az ügyvéd a választási kampány idején 130 ezer dollárt utalt át a Stormy Daniels néven ismert pornószínésznőnek (Stephanie Clifford), aki a hallgatási pénz dacára kitálalt, mert a titoktartásra vonatozó egyezségen nem szerepelt Trump aláírása.

Generated by  IJG JPEG Library

Stormy Daniels: Megfenyegettek, hogy hagyjam békén Trumpot

A pornószínésznő szerint fizikai erőszakra is utaltak, miután ki akarta teregetni szexuális kapcsolatát a későbbi elnökkel.

A nő további anyagi kártérítésért is pert indított. Cohen elismerte, hogy a pénzt átutalta a nőnek, de azt nem árulta el, miért. Az ügyvéd ellen törvénytelen kampányfinanszírozás gyanújával nyomozást indítottak.


Trump lefeküdt egy expornóssal, ügyvédje lefizette, hogy hallgasson

Egy kisebb lakás árát fizették ki a korábban felnőttfilmesként dolgozó lánynak azért, hogy hallgasson.

Kiemelt fotó: Europress/AFP PHOTO/ POOL/Bullit Marquez

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here


MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS