Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
pén. dec 4th, 2020
Your ads here .. click here!

Újabb hat nő vádolja nemi erőszakkal a pornópápát

Hét újabb szexuális zaklatással és nemi erőszakkal kapcsolatos ügyben emeltek vádat Ron Jeremy ellen. Az egykori pornószínész és -rendező ellen most hat nő tett vallomást, a Deadline híre szerint az egyikük 17 éves volt a vélelmezett szexuális zaklatás idején.

Ron Jeremy június óta előzetes letartóztatásban van, miután többen is nemi erőszakkal és a szexuális zaklatás különböző formáival vádolták meg. Az elsőként megfogalmazott vádak óta időről időre újabb vádemelésekről jön hír Jeremyvel kapcsolatban, a pornószínész legutóbb augusztus végén vallotta magát ártatlannak húsz szexuális zaklatási esetben. A most felhozott vádak olyan esetekre vonatkoznak, amelyeket Jeremy 1996 és 2013 között követhetett el.

Jelenleg tizenegy nemi erőszak, nyolc szexuális kényszerítés, hat erőszakos orális közösülés, öt erőszakos, tárggyal történő erőszakos behatolás és számos, ennél kisebb súlyú szexuális vétség szerepel a Jeremy ellen felhozott vádak között. Ha ezekben az ügyekben elítélik, akár összesen 330 év börtönbüntetést is kaphat.

Kiemelt kép: David McNew / POOL / AFP

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS