Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
pén. dec 4th, 2020
Your ads here .. click here!

Könnyebbé válhat az appok kiválasztása a Google Play áruházban

A Play Áruház bőséges kínálatát nézve könnyen eluralkodhat a tanácstalanság a felhasználón, ha több, nagyon hasonló nevű appot lát, mivel több szempont alapján kell mérlegelnie, hogy végül melyiket telepíti a készülékére. Az Android Police szúrta ki az arra utaló jelet, hogy a Google a jövőben egy új funkcióval próbálna könnyíteni ezen a helyzeten.

A digitális appboltban már tesztelnek egy összehasonlító táblázatot, ami az egyes alkalmazások adatlapján jelenne meg. A felületen a többi hasonló appot és az azokra kapott értékeléseket lehetne látni, továbbá hogy azokat eddig hányan töltötték le, használhatóak-e net nélkül, és milyen főbb funkciókat kínálnak.

Jelenleg csak arra van lehetőség, hogy a hasonló appok szekcióban további ajánlásokat lássunk, a hozzájuk tartozó értékeléssel, de csak további lépéseken keresztül lehet kideríteni azokról bővebb információkat. Persze bátran használatba vehetők a kifejezetten alkalmazások összehasonlítására szolgáló weboldalak is, de egy beépített, az információkat rögtön egy felületen összegző fejlesztés jelentős időt spórolhat a felhasználóknak.

Az Android Police információi szerint az újdonság a Play Áruház 22.4.28-as verziójában látható, de egyelőre csak pár tesztelő számára. Még nem tudni, hogy a jövőben mikor válik elérhetővé szélesebb körben.

(Kiemelt kép: GettyImages)

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS