Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
sze. dec 2nd, 2020
Your ads here .. click here!

7 kiló fűvel, fák tövében bukott le a gyáli díler – videó az elfogásról

A Budapesti Rendőr-főkapitányság felderítői 2020. október 26-án Gyál külterületén egy ipari parknál lévő erdős területhez mentek, miután fülesük érkezett, hogy egy budapesti férfi ott kábítószert rejteget.

A 33 éves L. Zsolt dél körül, taxival érkezett, és az elrejtett kábítószert az autó csomagtartójába kezdte pakolni. A helyszínen megbújt nyomozók eközben érték tetten, és a taxi sofőrjével, a 29 éves vecsési M. Tamással együtt elfogták, előállították. A helyszínen a rendőrök közel hét kiló marihuánát foglaltak le.

Az akcióról rendőrségi videó készült:

Később a nyomozók L. Zsolt budapesti lakásán is kutatást tartottak, ahol további 178 gramm marihuánát, nagy mennyiségű kábítószergyanús anyaggal szennyezett műanyag tasakot, valamint készpénzt foglaltak le.

A másik férfi vecsési lakásán a nyomozók szintén találtak kábítószergyanús anyagot, melyet a szintén a lakásban fellelt pénzzel együtt lefoglaltak.

A két férfit előállították és a BRFK Felderítő Főosztály nyomozói L. Zsoltot jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette, míg társát ugyanezen bűncselekmény bűnsegédként történő elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS