Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
pén. nov 27th, 2020
Your ads here .. click here!

Több millió forintot adott egy orvos Aladdin állítólagos csodalámpájáért

Letartóztattak két férfit az indiai Uttar Prades államban egy furcsa átverés miatt. A csalók több mint 3 millió rúpiáért (kb. 13 millió forint) adtak el egy mezei lámpást egy orvosnak, akivel elhitették, hogy a tárgyból dzsinneket lehet előhívni, akik teljesítik a kívánságait. Az egyik csaló még Aladdinnak is beöltözött – számolt be a nem mindennapi történetről a BBC.

Az átvert orvos feljelentette a két csalót, és egyben megosztotta a rendőrséggel rászedése mesébe illő históriáját. A két bűnözővel akkor találkozott először, amikor a gyengélkedő anyjuk kezeléséhez hívták őt segítségül. A kezelés közben folyamatosan beszéltek neki egy csodatevőről, és bátorították, hogy ismerkedjen meg vele. Végül a doktor elment a találkozóra, ahol jól előadott performanszot hajtottak végre a csalók,  és elhitették vele, hogy dzsinnek jönnek elő a lámpásból, valamint Aladdin is megjelent előtte, de utólag persze kiderült, hogy valójában egyik beöltözött átverője személyesítette meg a figurát. A lenyűgözött orvos végül 3 millió rúpiáért megvette a lámpát, amitől azt remélte, hogy gazdagságot hoz majd neki.

Persze hamar rájött otthon, hogy a tárgynak nincsen semmilyen mágikus ereje, így feljelentette a rendőrségen a két csalót, akik mint kiderült, másokat is átvertek ilyen módon.

(Kiemelt kép: GettyImages)

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS