Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
szo. nov 28th, 2020
Your ads here .. click here!

Drog miatt halt meg egy öt hónapos csecsemő Csongrádnál

Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség egy nővel szemben, akinek hanyagsága a kisbabája halálához vezetett.

A fiatal nő már tizenéves kora óta fogyaszt kábítószert. Ezt a harmadik terhessége idején felfüggesztette, de a gyermek két hónapos korát követően ismét rendszeresen használt drogot.

A nő és a szintén drogfogyasztó párja 2018. január 18-án, délután egy megyebeli falu hoteljében szálltak meg a kisbabával együtt, ahová amfetamint is vittek magukkal. Figyelmetlenségből azonban olyan helyen hagyták a drogot, hogy az az 5 hónapos csecsemő szájába, majd szervezetébe került.

Röviddel ezután a baba elaludt, majd pár óra múlva sírva ébredt, de az ekkor már amfetamin hatása alatt álló babát a nő és az élettársa visszaaltatta. Az anya fogzás okozta fájdalomnak vélte a csecsemő sírását, és bekente fogkrémmel az ínyét. Az öt hónapos gyermek éjfél előtt meghalt a kábítószer okozta légzési elégtelenség, és azzal összefüggő egyéb okok miatt.

A nő és az élettársa éjjel észrevette, hogy a kisbaba nem lélegzik, ezért mentőt hívtak, de a kiérkező orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani. A főügyészség a nőt gondatlanságból elkövetett emberöléssel, valamint a kábítószer birtoklással vádolja. A nő élettársa ismeretlen helyen tartózkodik, őt a megyei rendőr-főkapitányság körözi.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS