Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
pén. dec 4th, 2020
Your ads here .. click here!

És Georgiát is. A FiveThirtyEight számolgatott, és úgy áll a helyzet, hogy Pennsylvaniában a maradék szavazatok 60 százalékát kell nyernie Bidennek a győzelemhez, Georgiában pedig 63 százalékát.

Georgiában is menni fog, és a titok tényleg abban van, hogy a demokraták hónapokon keresztül pörgették az embereket, hogy szavazzanak levélben, Trump pedig hónapok óta arról beszél, hogy nem szabad, mert sok a csalás. Ennek az oka az volt, hogy annak ellenére, hogy korábban ő is mindig levélben szavazott, itt a legkönnyebb korlátozni a szavazásra jogosultak számát (ezt hívják disenfrechisementnek), és a demokraták alacsony részvétele természetesen neki lett volna jó. Ennek köszönhetően a levélszavazatok túlnyomó többsége nagyon demokrata, még ott is, ahol korábban Trump nyerni tudott. Georgiában a 63 százalékot még a legkonzervatívabb megyékben is simán hozza Biden.

Pennsylvaniában 550 ezer szavazat maradt, ebből százezer Philadelphiából. A philadelpiai szavazatokat Biden 80 százalék körül nyerte, de sokkal nem teljesített rosszabbul a vidéki körzetekben sem, az eddig feldolgozott levélszavazatokat átlagosan 78 százalékban ő nyerte meg. Így még az is lehet, hogy nem csak megfordítja az államot, de vitán felüli eredménnyel is nyer. Persze Trumpnál nem lehet vitán felül nyerni, de ez már részletkérdés.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS