Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
sze. nov 25th, 2020
Your ads here .. click here!

Mindenkinek szeretnék köszönetet mondani, aki dolgozott, szervezett, önkénteskedett a Biden-kampányban, mindenkinek, aki életében először szavazott. Az erőfeszítéseitek jelentették a különbséget. Élvezzétek a pillanatot. Aztán maradjatok elkötelezettek. Tudom, hogy ez kimerítő lehet. De ahhoz, hogy ez a demokrácia fennmaradjon, az aktív szerepvállalásunkra van szükség

– írja egyebek mellett Barack Obama. Az Egyesült Államok első színes bőrű elnöke, aki nyolc éven át vezette az országot, és akinek ebben az időszakban Joe Biden volt az alelnöke, természetesen gratulált az új elnöknek és alelnöknek. A demokrata győzelmet történelminek nevezte, egyúttal rámutatott, hogy Biden rengeteg kihívással találja majd szembe magát januárban, amikor belép a Fehér Házba: a koronavírus-járvány, a veszélyben lévő demokrácia, a klímaválság is jelentős problémát jelent.

Zárásként rögzítette, az amerikai demokráciának mindannyiukra szüksége van, jobban, mint valaha. Feleségével, Michelle Obamával készen áll arra, hogy támogassa az Egyesült Államok új elnökét és First Ladyjét.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS