Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
csü. dec 3rd, 2020
Your ads here .. click here!

Beismerte tettét a vasúti fényjelző berendezést kidöntő monori kamionos

Hamarosan vádat emelhetnek azzal monori kamionossal szemben, aki augusztus elején kidöntötte a fényjelző berendezés tartószerkezetét, majd megállás nélkül továbbhajtott.

A 32 éves férfi a 63-as számú főúton, Cece irányába közlekedett a vontatóból és a hozzá kapcsolt pótkocsiból áll szerelvénnyel. Haladása során Sárbogárdon, a főút és a Budapest – Pécs vasútvonal kereszteződésében figyelmetlensége miatt letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, majd a vasúti fényjelző berendezés tartószerkezetének ütközött.

Fotó: Police.hu

A balesetet követően a sofőr nem állt meg, hanem a rendőrség értesítése nélkül továbbhajtott Cece felé. A lakossági bejelentést követően a rendőrök azonnal széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, majd a beszerzett információk értékelése alapján néhány órán belül azonosították a feltételezett rongálót, akit közlekedés biztonsága ellen elkövetett vétség miatt hallgattak ki.

Fotó: Police.hu

A férfi beismerte a tettét, elmondta, hogy az érintett útszakaszt ismeri, azonban figyelmetlenül vezetett. A sárbogárdi rendőrök lezárták az ügyet, így már az ügyészségen van az ügy.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS