Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
pén. nov 27th, 2020
Your ads here .. click here!

A Fekete párduc sztárját választották meg a világ legszexibb férfijének

Michael B. Jordant, a Fekete párduc sztárját választotta a legszexibb férfinak idén a People magazin, melynek pénteken megjelenő dupla kiadású címlapján szerepel a színész szerepel. Jordan egymást követően a harmadik fekete színész, aki az évente odaítélt popkulturális elismerést elnyerte. A 33 éves színész a keddi bejelentéshez annyit fűzött hozzá, hogy „kellemes érzés”, és ez egy olyan klub, amelybe szívesen tartozik.

Jordan gyermekszínészként kezdte pályafutását olyan amerikai tévésorozatokban, mint az All My Children, a hollywoodi áttörést A megálló című film hozta meg számára 2013-ban. 2015-ben a Creed: Apolló fiában kapott szerepet, három évvel később pedig a Fekete párducot alakító Chadwick Boseman ellenfelét játszotta a nagy sikerű képregényfilmben.

Jordan a hollywoodi sokszínűség szószólója, produkciós cége elsőként vezetett be olyan irányelveket, melyek előírják, hogy a produkciók változatos színészgárdát és stábot foglalkoztassanak. A színész idén vette fel a kapcsolatot a Color of Change nonprofit antirasszista szervezettel, mellyel közösen antirasszista tartalmú és feketéket ábrázoló történeteket akarnak megfilmesíteni.

(MTI)

Kiemelt kép RICH FURY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS