Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
csü. dec 3rd, 2020
Your ads here .. click here!

Giving Friday: akcióvadászat helyett jótékonyság! (x)

Az USA-ból induló shoppingnap idén november 27-én lesz. A „Black Friday” -nek keresztelt napon az üzletek és az online shopok egymást felülmúlva óriási kedvezményekkel buzdítják többletvásárlásra az embereket. A dm úgy döntött, hogy átszínezi ezt a napot, és a „kapok” helyett az „adokra” hívja fel a figyelmet, és teljes aznapi forgalma 5 százalékát jótékony célra ajánlja fel.

A jó ügyhöz persze vásárlóik is kellenek! Ha november 27-én a dm üzleteiben vagy online shopjába látogat valaki, egy fontos kezdeményezés mellett teszi le a voksát: a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve a járványhelyzetben leginkább veszélyeztetett idős korosztály mentális és fizikai egészségének megőrzését segítik a befolyt összeggel. Mert azoknak, akik most elővigyázatosságból nem találkozhatnak szeretteikkel, még inkább szükségük van a lelküket ápoló gondolatokra, kapcsolatokra, apró figyelmességekre. Egy-egy jó szóra, egy névre szóló jókívánságra akár egy ismeretlentől. Az odafigyelés apró gesztus, de azzal, hogy adunk, magunk is jobbak lehetünk egy kicsit.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat intézményeiben élőket ezért vásárlóik segítségével ajándékozzák meg: minden lakónak névre szóló csomagot juttatnak el, amelybe egy-egy önkéntes személyes üzenetét is elhelyezik. Az intézményeknek olyan ajándékokat is adnak, amelyeknek köszönhetően az ott lakóknak a közösségi terekben lesz lehetőségük közös élményeket átélni, játszani és kikapcsolódni. A támogatással a fiatal és idős generációk közötti kapcsolatok megerősítését is segítik, és arra buzdítanak mindenkit, hogy továbbra is figyeljünk egymásra! Idős szeretteinkre, ismerőseinkre, akiknek néha egy érdeklődő telefon, egy apró figyelmesség is sokat jelenthet.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS