Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
hét. jan 25th, 2021
Your ads here .. click here!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel az Addiktológiai Osztályon átmenetileg nem tudunk új pácienseket fogadni fekvőbeteg-ellátás keretein belül – tudatta a Nyírő Gyula OPAI a Facebook oldalán. Hozzátették azonban, hogy az osztály dolgozói december 14-től személyes és online konzultációk formájában segítenek a felépüléssel és visszaeséssel kapcsolatos kérdésekben és elakadásokban.

Az Index írta meg szerdán, hogy a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet addiktológiai osztályáról átvezénylik a nővéreket a koronavírusos betegek ellátásra. Kéri Szabolcs, a kórház megbízott intézményvezetője a lapnak azt mondta, 48 óra alatt kellett kialakítaniuk a Covid-részleget, amit kedden meg is nyitottak. Az új részlegbe a belgyógyászati járóbeteg-szakellátásban és az addiktológián dolgozó munkatársak közül vezényelnek át nővéreket és orvosokat, a Covid-részleg leterheltségének függvényében.

Hozzátette, az addiktológiai osztály bezárása nem volt váratlan esemény: az intézet járványtervében szerepelt ez a lépés, szeptember óta felkészítették erre az addiktológusokat.

A Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet addiktológiai szakemberei azt kérik, hogy amennyiben fennáll annak veszélye, hogy rosszullétek, epilepsziás (GM) rohamok, megvonási tünetek jelentkeznek, orvosi állapotfelmérésre van szükség vagy gyógyszerrel kapcsolatos kérdés merül fel, az osztály orvosai a Nyírő Gyula OPAI Drogambulanciáján elérhetőek hétfőtől péntekig 10-13 óra között. Az alábbi telefonszámot lehet hívni időpont-egyeztetés céljából: +36 30 768 1393.

Kiemelik, hogy az azonnali orvosi beavatkozást igénylő, akut eseteket továbbra is fogadják a Nyírő Gyula OPAI sürgősségi pszichiátriai felvételi osztályán.

Tavasszal is hasonló döntést hoztak az addiktológián,  akkor digitális működésre álltak át. 

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS