Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
sze. jan 27th, 2021
Your ads here .. click here!

Varga Judit a Szájer-ügyről: Az emberi méltóságot tiszteletben kell tartani

Varga Judit igazságügyi miniszter ATV Egyenes Beszéd című műsorában hosszasan magyarázta, miért nagy győzelem a kormánynak és Magyarországnak az uniós költségvetésről szóló megállapodás. Az interjú végén Szájer József botrányával kapcsolatban is kérdezték a minisztert, aki gyorsan megpróbálta rövidre zárni a témát „Végtelenül sajnálom az egész történetet, hiszen nagyon nagy sebet ejtett a politikai közösségen, de én szerintem ez az ügy már le van zárva” – mondta a miniszter, aki hozzátette, hogy

szerintem az emberi méltóságot is érdemes tiszteletben tartani, és nem folyamatosan egy lezárt ügyről beszélni.

Arra a felvetésre, hogy egy ilyen eset után nem kellene-e óvatosabban bánnia a kormánynak azzal, hogy mennyire szól bele abba, hogy mi a preferált értékrend és életmód, Varga azt mondta, hogy:

A közösség és az egyén mindig két különböző dolog. És ez is mutatja, hogy minden egyes ember, egyén az emberi méltóságát tiszteletét kell, hogy élvezze és a magánéletében azt csinálja, amit szeretne, hiszen ez mindenkinek a magánügye.

A közösség érdeke viszont szerinte más kérdés. “Mikor ez az értékrend szembekerült a közösség értékeivel, akkor volt egy döntés és a döntés megszületett. Én itt nem látok semmi ellentmondást. Ez a történet is azt igazolja, amit mi képviselünk”

Varga Judit ezt követően próbálta visszaterelni a szót az uniós megállapodásra, és azt hangsúlyozta, nem érti, hogy egy lezárt ügyet miért veséznek ki ennyire.

via 444

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS