Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
vas. jan 17th, 2021
Your ads here .. click here!

A fia miatt 30 órán át tetováltatta magára annak anyajegyét

Derek Prue észrevette, hogy a fia rosszul érzi magát, másnak, mint a többiek, a mellkasának és a hasának nagy részét elborító anyajegye miatt, ezért úgy döntött, hogy csináltat magának egy ugyanilyen tetoválást – írta a BBC.

A „másolat” több mint 30 órán át készült.

Én csak azt akartam, hogy jobban érezze magát. Legyen szó az iskoláról vagy a sportolásról, jól kell érezned magad a saját bőrödben.

– nyilatkozta a kanadai Albertában élő Prue, aki szerint biztos mindenki érezte már azt, hogy ő más, mint a többiek, de azt gondolta, ezen lehet segíteni, hogy a fiának nem kell azt éreznie, ez valami komoly dolog, mert nem az. Remélte, hogy ezzel segíthet neki.

A nyolcéves fiú mindig is nagyon társaságkedvelő volt, de úgy egy fél évvel ezelőtt elkezdett szégyenlősebb lenni, az uszodában is magán hagyta a pólóját. Éppen ezért a tetoválását az apa éppen az uszodában mutatta meg a fiának először, meglepetésként.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BBC News (@bbcnews) által megosztott bejegyzés

Prue sem gondolta, hogy ilyen hosszan készül csak el a tetoválás, azt gondolta, egy alkalom alatt és úgy négy óra alatt meg is lesz. Tévedett. Ennyi idő kellett a körvonalakhoz.

És ez neked meddig lesz fent?

– kérdezte az izgatott fiú, mikor meglátta apján az anyajegye másolatát.

Örökre

– válaszolta az apa.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS