Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
sze. jan 27th, 2021
Your ads here .. click here!

Van, amikor egyáltalán nem nehéz a választás (x)

Lenovo IdeaPad 500-as széria

Csodás grafikai megjelenítések, és fantasztikus hangzásvilág a gyönyörű, kellemesen lágy érintésű gépekben, amelyek felületeit textíliaszerű érzetet keltő strapabíró festéssel tették egyedivé. Így ezek a laptopok egyáltalán nem egy tipikus gép hangulatát nyújtják, hanem inkább az életünk sikkes kiegészítőjévé válnak.

Lenovo

A döntés

Amiből nem kell választani:

·         Akár 12 óra üzemidő – gyorstöltés

·         Biztonságos adatvédelmi kamerafedél

·         2 db USB 3.1 (1.generációs)

·         USB-C  1. generációs (folyamatos áramellátás biztosításához)- közvetlenül gépről tölthető eszközök

·         HDMI 1.4b

·         SD-kártya olvasó

·         Kombinált fejhallgató-/mikrofoncsatlakozó

·         WiFi 6

·         Bluetooth 5.1

·         2 db 2 W-os, a felhasználó felé fordított hangszóró Dolby Audio™ hangzással

Lenovo

Amiből érdemes választani:

Kijelző mérete:

·        14″ FHD
·        15,6″ FHD

Processzorok:

·         Nagy teljesítményű 10. generációs Intel®Core™ processzorok

·         Erőteljes AMD®Ryzen™ processzorok

·         sebes SSD-meghajtók és a bőséges RAM-opciók

Könnyen eldönthetjük, hogy a gépünket mennyire szeretnénk karcsúsítani vagy teljesítményre kihegyezni, anélkül, hogy megerőltetnénk a pénztárcánkat.

Az erőteljes AMD®Radeon™ processzorokkal fennakadások nélkül futtathatjuk  az összes kedvenc appunkat, az Intel®Core™  processzorok pedig a teljesítmény, az adatkapcsolati lehetőségek és a mobil szórakozás izmos keverékét kínálják.

Lenovo

Legfontosabb a biztonság!

Az IdeaPad 5 webkamerafedele fizikai akadályt képez a magánszféra és a hátborzongató hackerek között. Az adatvédelmi kamerafedél megakadályozza, hogy bárki belelessen az életünkbe  webkameránkon keresztül. A bekapcsológombba épített ujjlenyomat-olvasóval pedig úgy is beállíthatjuk a laptopunkat, hogy akkor kapcsoljon be újra, ha biometrikusan azonosítottuk magunkat.

Határtalan képélmény – ezt akarjuk!

Filmnézéshez, játékhoz, tanuláshoz, munkához is azt szeretnénk, ha a lehető legjobb látványélményben részesüljünk. A IdeaPad kijelzőiben nem fog senki sem csalódni!
A maximális látványélményre kihegyezett kijelzőpanel ugyanis értékarányosan nagyobb képernyőterületet biztosít. Ezt nevezzük aktívterület-aránynak (Active Area Ratio; AAR), tehát hogy a képernyőt körülölelő szegélyekhez viszonyítva mennyi helye van a képernyőnek, és az IdeaPad 5 esetében az aktívterület-arány hihetetlen: 90%.

A hang sem mellékes!

Az élmény azonban csak gazdag hangzásvilággal lehet teljes. Erről a 2 db 2 W-os felfelé fordított Dolby Audio™ hangolású hangszórók gondoskodnak.

Minden adott tehát egy jó karácsonyi filmezéshez, vagy egy jó játékhoz a téli szünetben, újév után pedig a tanulást vagy a munkát és élménnyé tehetjük!

A Lenovo IdeaPad 500-as széria, felejthetetlen ajándék szeretteinknek, de akár magunknak is, és nem kell kompromisszumot kötnünk, hogy kiürítjük a malacperselyt, vagy egy erőteljes és kifinomult laptoppal szerzünk örömet.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS