Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
szo. jan 16th, 2021
Your ads here .. click here!

Cseh László elindult ugyan az úszók országos bajnokságán, de nem volt elégedett a teljesítményével, és úgy döntött, visszalép a versenyektől.

Kapcsolódó

Cseh annál nagyobb sportember, mint hogy ilyen könnyen feladja, és a Blikk idézi edzőjét, Plagányi Zsoltot, aki elárulta, a kétszeres világbajnok és négyszeres olimpiai ezüstérmes klasszis kedden már ismét edzésre jelentkezett.

Engem is meglepett, ami néhány napja történt, nem így terveztük az országos bajnokságot. Ebben az évben egymás után érték a csapások, a játékok elhalasztása, majd édesapja halála nagyon megviselte. Ám elmondhatom, lelkileg már jobban van. Továbbra is az a célja, hogy Japánban, az utolsó olimpiáján vízbe ugorjon!

– nyilatkozta Plagányi.

Aki hozzátette, a 35 éves, ötödik olimpiájára készülő Csehnek tanácsokat ugyan tud adni, de a pályafutása alatt összegyűlt tapasztalatok birtokában a sportoló tökéletesen tisztában van azzal, mire van szüksége.

„A karrierjét érintő döntéseket csakis ő maga hozza meg, de ha a véleményemet kéri, segítek neki, ahogy tőlem telik” – mondta az edző.

Cseh egyébként három számban, 200 m vegyesen, 200 m pillangón és 100 m pillangón is rendelkezik az olimpiai kvalifikációhoz szükséges időeredménnyel.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS