Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
ked. jan 26th, 2021
Your ads here .. click here!

Deutsch Tamás másodjára is bocsánatot kért Manfred Webertől

Újabb bocsánatkérést olvashatott Manfred Weber néppárti frakcióvezető és a többi frakciótag Deutsch Tamástól kedd reggel. A fideszes EP-delegáció vezetője azt írta, szeretné tisztázni a korábbi interjúban elhangzott állításait – írja az Euronews, amely megszerezte a fideszes EP-képviselő üzenetét is. Deutsch ebben azt írja:

Szeretném megismételni a bocsánatkérést Manfred felé és a többi kollégám felé. Nem állt szándékomban megbántani senkit, sem a frakcióvezetőt, sem a frakció többi tagját, sem a pártcsaládunkat általánosságban. Ez hiba volt a részemről, amiért bocsánatot kérek

Azt is írja, hogy visszavonja „a szerencsétlen hasonlatot”, amit használt.

Remélem, hogy le tudjuk hűteni a kedélyeket és folytatni tudjuk a közös munkát az Európai Unió javításáért. A mostani válságban minden korábbinál nagyobb szükség van az egységre

– zárta levelét a Fidesz alapító tagja.

Mint ismert, Deutsch korábban azt mondta, szerinte Manfred Weber ugyanúgy érvelt, mint annak idején a Gestapo és az ÁVH, amikor arról beszélt, Orbán Viktornak nincs félnivalója a jogállamisági kritériumoktól, ha valóban szabad a sajtó és független az igazságszolgáltatás. A képviselő december elején körlevélben kért először bocsánatot kijelentése miatt:

Kapcsolódó

Deutsch Tamás bocsánatot kért Manfred Webertől a gestapózás miatt

Deutsch Tamás körlevelet küldött az uniós néppárti frakció tagjainak, azt írta, már tisztázta a helyzetet a frakcióvezetővel.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS