Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
sze. jan 20th, 2021
Your ads here .. click here!

Gazdasági bűncselekmények gyanújával őrizetbe vették Bige Lászlót, az ország egyik leggazdagabb emberét – értesült a Telex. A nagyváradi születésű Bige elsősorban műtrágyagyártásból szerezte vagyonát.

A lap azt írja, az ügyről egyelőre nincsenek hivatalos nyilvános információk, de értesülések szerint gazdasági ügyekről van szó. A Telex úgy tudja, a reggeli rajtaütés során házkutatás is történt, és a rendőrök bizonyítékokat is lefoglaltak. Hozzáteszik: értesüléseiket ugyan több forrásból is ellenőrizték, de Bige Lászlót nem érték el, a mobiltelefonja ki volt kapcsolva.

Májusban kiderült, az egyik leggazdagabb magyart vesztegetéssel vádolják. Részleteket azonban a rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva akkor nem árult el, de lapunk úgy értesült: börtönbüntetést és 135 millió forint vesztegetési pénz elkobzását indítványozta az ügyészség a milliárdos műtrágyakirállyal szemben:

Kapcsolódó

Vádat emeltek Bige László ellen, börtönt kér az ügyészség az ország egyik leggazdagabb emberére

Börtönbüntetést és 135 millió forint vesztegetési pénz elkobzását indítványozta az ügyészség a milliárdos műtrágyakirállyal szemben, aki korábban Csányi Sándort sejtette az ellene indult eljárás hátterében.

A milliárdos úgy reagált, hogy nevetséges és megalapozatlan az ügyészség vádja, és megjegyezte azt is, hogy már nem csak őt, hanem a családját is fenyegetik. Bige szerint világosan látszik, hogy minden fronton próbálkoznak ellenük, de semmi eséllyel, mert „ezek igazán dilettáns, amatőr, semmirekellő emberek”:

Kapcsolódó

Bige: Nem úgy neveltek, hogy sorba álljak azért, hogy a mindenkori hatalomnak kinyalhassam a fenekét

A milliárdos elmondta, hogy pontosan be tudja bizonyítani, hogy teljesen megalapozatlan és törvénytelen a vád.

Bige László, a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa a Vidék Magazinnak a napokban megjelent interjúban azt mondta, az idei év kiemelkedően jól alakult a Bige cégcsoport számára, és egyik legsikeresebb évét zárja.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS