Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
csü. jan 21st, 2021
Your ads here .. click here!

Hobo: Én beleadtam, amit tudtam, de a hazám nem lett jobb, sőt, rosszabb lett

Én beleadtam, amit tudtam, de a hazám – ami sokszor nem az én országom, de akkor is az én hazám – nem lett jobb, sőt, rosszabb lett

– mondta a hvg.hu-nak adott interjújában Földes László Hobo, aki hozzátette: a rendszerváltás után 30 évvel a gyűlölet, a rosszindulat és az irigység tízszerese annak, mint ami a 60-as, 70-es években volt. Szerinte ez nem a politikai rendszer függvénye, hanem „a nemzetnek van egy ilyen állapota.”

Szerinte nem igaz, amit a politikusok mondanak arról, hogy a magyarok összetartanak.

Én például egy rohadt, büdös, kommunista, zsidó vagyok az egyik oldal szemében, mert nem állok be oda, a másik oldalról meg megkapom, hogy egy nacionalista mélymagyar vagyok, mert nem állok be oda. Ugyan már! Folyamatos rombolás megy itt politikai oldaltól függetlenül.

Arról, hogy honnan jön a gyűlölet, azt mondta:

Sokat játszom a határon túl, és amikor megyek erre-arra autóval, szoktam felvenni stoposokat. Ha áll valaki az országúton, nem kérdezem tőle, hogy magyar vagy román. Számtalan egyszerű, szegény román embert felvettem már. Ők pedig elmondták, hogy ott élnek, mert az őseik is ott éltek, kutya bajuk a másikkal, a magyarokkal, akik szintúgy ott élnek nagyon régen. Eszükbe nem jut gyűlölködni, a gyűlölet mindig felülről jön.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS