Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
csü. jan 21st, 2021
Your ads here .. click here!

Több mint négymilliárd dollárt adományozott jótékony célra MacKenzie Scott

Scott az elmúlt négy hónapban támogatta a jótékonysági szervezeteket 4 158 500 milliárd dollárral (1212 milliárd forinttal). Mint keddi blogbejegyzésében magyarázta, az adományokkal a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került amerikaiakon akar segíteni, azoknak szeretne közvetlen támogatást nyújtani, akik a pandémia gazdasági hatásai miatt szorulnak rá.

Az adományokat az Egyesült Államok ötven állama, Puerto Rico és Washington D. C. 384 jótékonysági szervezete kapta, köztük élelmiszerbankok, rendkívüli segélyalapok és a legkiszolgáltatottabbakat támogató szervezetek.

Scott közleménye szerint az adományok között olyan összegek is szerepelnek, amelyek hosszú távon akarnak változtatni a rendszerszintű egyenlőtlenségeken, például adósságrendezést szolgálnak, jogi védelmet nyújtanak vagy foglalkoztatási képzéseket finanszíroznak. Scott júliusban elmondta, hogy tavaly 1,7 milliárd dollárt (495 milliárd forintot) adományozott a faji egyenlőséggel, az LMBT-jogokkal, a közegészségüggyel és a klímaváltoztással kapcsolatos ügyekre.

Scott, aki tavaly vált el Jeff Bezostól, a világ leggazdagabb emberétől, a válás után csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amelynek aláírói vállalják, hogy vagyonuk nagyobb részét jótékony célokra adományozzák. Scottnak 4 százalékos részesedése van az Amazon.comban.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS