Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
szo. jan 16th, 2021
Your ads here .. click here!

Lauren Kwei az ápolói munkájából nem tudta fenntartani magát, ezért regisztrált az OnlyFans – közösségi oldalra, ahol sok amerikai tehet szert a képei eladásával plusz anyagi forrásokra. Az egészségügyben dolgozó 23 éves nő is így tett, és beszélgetésbe elegyedett a New York Post riporterével, ugyanakkor Kwei névtelenség iránti igényét Dean Balsamini nem tartotta tiszteletben – írta meg a RollingStone. 

Az újságíró az anonimitást mellőzve veszélyeztette Kwei munkáját.
A lány állítása szerint kérte a riportert, hogy ne tegye közzé a cikket. Hozzátette: az újságíró felhívta a munkáltatóját és az édesanyját is a közösségi médiás tevékenységével kapcsolatban.
A nő elmondta, hogy nem használta fel eredeti hivatását a virtuális rajongók megnyerésére, és a két állást sem tartotta összeférhetetlennek. A megcélzott 5 ezer dollár helyett közel 67 ezer dollárt keresett meg.

A lány egyébként egy koreai étteremben hostessként is vállalt másodállást.

Az OnlyFans 75%-os növekedést produkált a koronavírus megjelenése óta, ami összefügg az emberek pénzügyi nehézségeivel, ahogyan az is tény, hogy az átlagemberek mellett szexmunkások is élnek a közösségi oldal nyújtotta lehetőségekkel.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS