Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
hét. jan 18th, 2021
Your ads here .. click here!

Hűtlen kezeléssel és vesztegetés elfogadásával gyanúsítják Bige Lászlót, az egyik leggazdagabb magyar vállalkozót, akit kedden őrizetbe is vettek – erősítette meg a hírt a Nitrogénművek Zrt.

Mint megírtuk, a gyanú erősen emlékeztet egy korábbi vesztegetési ügyre, de más tényállásról van szó, a rendőrség azonban nem árulta el, milyen konkrét bűncselekménnyel kapcsolatban intézkedett.

A cég közleménye szerint egy régi ügyről van szó, legalább három évvel korábbra nyúlik vissza. A Szabolcs-Szatmár Megyei Rendőrfőkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Gazdaságvédelmi Osztálya 2017. november 16-án házkutatást tartott a Nitrogénművek Vegyipari Zrt. székhelyén, és ugyanezen a napon házkutatásra került sor az NZRT-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. székhelyén is. A nyomozás azóta is tart, és három éve nem került bírósági szakaszba – áll a  közleményben. Ebben továbbá közlik, hogy

a vádak teljes mértékben alaptalanok. A vállalatcsoport és valamennyi dolgozójának érdekében a Nitrogénművek minden jogi eszközzel megvédi magát a Bige Lászlót és a társaságot érintő igazságtalan intézkedésekkel szemben, mely intézkedések nyilvánvaló mozgatórugója társaságunk elnökének, Bige Lászlónak a megfélemlítése és jó hírnevének csorbítása.

A cégcsoport működését a történtek nem befolyásolják, a Nitrogénművekre és Bige Holding Kft.-re pénzügyi hatása nem lehet, a cég igazgatósága és az alá tartozó vezetés biztosítja a folyamatos és gördülékeny üzletmenetet, tették hozzá.

Kiemelt képünkön Bige László, a Nitrogénmûvek Zrt. elnök-vezérigazgatója beszédet mond a cég 140 milliárd forint értékű beruházásáról tartott tájékoztatón 2016. szeptember 22-én.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS