Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
hét. jan 25th, 2021
Your ads here .. click here!

Csősz Boglárka kiosztotta Molnár Ninit, mert az meggyanúsította, hogy a stylistja ellopta a táskáját

A Feleségek luxuskivitelben adását visszanézve Csősz Boglárka több okból kifolyólag is kiakadt Molnár Ninire. Az egyik, hogy utóbbi Instagram-oldalán meggyanúsította Csősz stylistját, Mihályi Parist, hogy a gyémánt party-n eltűnt szív alakú táskájához – ez a táska egyébként előző évadban is a balhék állandó forrása volt – olyannyira köze van, hogy azzal gyanúsította, hogy ő lopta el. Csősz ezt Instagram mystory-ban kikérte magának:

Látom soha nem fáradsz el a trollkodásban. Csak jelzem: 1. Paris annyira megbízható, hogy a gyémántjaimat rábízom, soha egy se tűnt el! 2. Csak high-fashion szívtáskát hordunk! 3. Se az én, se Paris jó hírnevét, becsületét, se az emberi méltóságát ne sértegesd tovább!

Itt még nincs vége a történetnek, mivel Csősz azt is sérelmezi, hogy az adásban Molnár megvádolta, hogy flörtölni szeretett volna pasijával. Ekkor már figyelmeztette, hogy a törvény a becsületsértésnek és a hamis hírek terjesztésének jogi következményei vannak.

Úgy védekezni, hogy támadsz méltatlan! Majd ha 12 évet együtt leszel valakivel szerelemben, mint én, akkor nyilatkozz párkapcsolati témában és ne gyanúsíts meg engem, arról, hogy én flörtölni szeretnék a számodra ismeretlen pároddal. Ne vetítsd rám a saját félelmeidet! Mert bizony, ha egy másik személyre vonatkozó valótlan tényt állítasz, híresztelt vagy valós tényt hamis színben tüntetsz fel a jog szankcionálja

– írta Instagram-oldalán, amit a mystory funkció miatt nem tudunk itt megmutatni.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS