Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
sze. jan 20th, 2021
Your ads here .. click here!

Egy brit nő az elmúlt húsz év minden napján a karácsonyi menüt ette, és karácsonykor sem hajlandó változtatni

Nehéz megmondani, melyik a karácsony legjobb része, de valószínűleg sokan szavaznának a vacsorára. Nem csoda, hiszen a karácsonyi vacsorára mindenki készül, minden háznál akad egy recept, ami lehet hogy nem része a tradicionális ünnepi menünek, de az adott családnál kihagyhatatlan. Ám még ma is sok háztartás van, ahol a klasszikus menüre esküsznek, és bizony van, aki annyira imádja, hogy legszívesebben egész évben ezt enné.

Éppen egy ilyen nőt mutatott be a Ladbible: a lap a 65 éves Jayne Winteringhamről ír, aki 2000-ben kezdett el  karácsonyi menüt készíteni „csak úgy”, azóta pedig szinte nem telt el úgy nap, hogy ne főzte volna meg magának a menüt.

A Bristolban élő nő a lapnak azt mondta, míg a gyerekei otthon laktak, természetes volt, hogy változatosan főz nekik, ám miután mind kirepültek, rádöbbent, hogy ettől a pillanattól kezdve csakis rajta múlik, hogy mi kerüljön asztalra. Jayne pedig annyira szereti az ünnepi pulyka-, és csirkesültet krumplival és zöldségekkel, hogy eldöntötte, minden nap ezt fogja enni.

Saját bevallása szerint mára legalább 7300 karácsonyi vacsorát fogasztott el életében.

Ez alapján azt gondolnánk, hogy Jeyne biztosan el van hízva, de ez nem is állhatna távolabb a valóságtól, a nő büszkén meséli, hogy egész idő alatt képes volt megtartani S-es méretét. És ha jobban belegondolunk, nem is akkora csoda ez.

Ez az igazi kiegyensúlyozott étrend. Sülthús, sok zöldség és szénhidrát. És ami fontos, hogy mindent én csinálok frissen. Gyorsételt pedig soha nem eszem, sokkal egészségtelenebb, mint az én menüm

– állítja Jayne, majd hozzáteszi, mindenki azt hiszi, hihetetlenül bonyolult és időigényes egy ilyen menü elkészítése, pedig pillanatok alatt megvan.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

jayne Winteringham (@jaynewinteringham) által megosztott bejegyzés

Adódik a kérdés, ha egész évben ezt fogyasztja, mitől lesz különleges az ünnepi vacsora. Elmondása szerint nem adja fel a hétköznapi menüt a karácsony miatt, de egy kicsit azért minden évben változtat rajta. Idén a kellbimbót baconnel dobja fel, és egy jó fajta kenyérszósszal is készül a hús mellé.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS