Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
ked. jan 19th, 2021
Your ads here .. click here!

„Tom Cruise-t nem érdekli a stábja, ez a maszkos balhé csak a külvilágnak szól”

Leah Remini színésznő gyerekkorától kezdve, évtizedeken át volt a szcientológia egyház tagja. 2013-ban kilépett, és Emmy-díjas dokumentumfilmet készített az egyház működéséről. Tom Cruise-t is nagyon jól ismeri, arról is megvan a véleménye, hogy a színész nemrég a forgatócsapatával ordítozott az új Mission: Impossible-film felvételei előtt, mert azok nem viselték megfelelően a maszkot.

Kapcsolódó

Tom Cruise kiborult, amiért a kollégái nem tartják be a járványügyi előírásokat

A színész a Mission: Impossible 7 forgatásán hordta le a stábot, mert nem akar újra leállni a forgatással a járvány miatt.

Remini szerint bizonyos értelemben ez csak mese habbal:

Tom legutóbbi reakciója csak a valós személyiségéről árulkodik. Ő egy nagyon agresszív ember. Többször is láttam tőle hasonlót, és nem egyszer meséltek már ilyesmiről volt barátnői, kollégái. Ilyen az igazi Tom Cruise. Dehogy érdekli őt a stábja vagy azok családjai! Ő egyébként sem hisz a családi értékekben. Fogadni mernék, hogy ezt az egész sztorit előre megírták az egyháznál dolgozó asszisztensével, és alig várták, hogy kiadhassák. Egy ilyen kifakadás szerintem nem helyénvaló. Már csak azért sem, mert senki nem is reagálhat erre anélkül, hogy utána ki ne rúgnák a stábból.

A színésznő elmondása szerint Cruise-nak sajátos önképe van:

Tom azt gondolja, ő Hollywood megmentője. Hogy képtelenek jó filmet készíteni nélküle. Ilyen dolgokat mond, kvázi egy istennek állítja be magát, ő ebben hisz, és a szcientológia is támogatja.

David Livingston/Getty Images

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS