Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
ked. jan 26th, 2021
Your ads here .. click here!

Így néz ki a legboldogabb karácsonyfa! (X)

A karácsonyfa az egyik legikonikusabb eleme a karácsonynak a világon. Legyen szó magas vagy éppen apró növésűről, dús levelű- vagy esetleg egy kissé megviseltről, a fenyőfa ez idő alatt számos otthon központi dísze lett, amit előkelő öltözetbe csomagolnak a meghitt ünnepekre.

Ha karácsonyfa díszítésről van szó, a legtöbben igazán kitesznek magukért, azonban itt is akadnak olyan kiemelkedő darabok, melyeknek mindenki a csodájára jár. Nézzük csak! A legnagyobb karácsonyfa címet a 600 méteren elterülő Gubbio városának fája viselheti, amit először 1981-ben „állítottak fel” a hegyoldalon. Az egyedülálló látványosságot pedig 50 méterről is csodálhatják a látogatók. A legtöbb égővel feldíszített karácsonyfát 2006-ban Kölnben a dóm előtt állították, amely mintegy 150 000 égősorral díszelgett. A legidősebb a Guinness Rekordok szerint Janet Parker fája, ami 125 évével és mindössze 30 centijével igazán kiérdemelte a helyezést. A legdrágább jegyzett karácsonyfát pedig Abu-Dhabi egyik elegáns bevásárlóközpontjában regisztrálták, melynek fényűző díszítésének összértéke 2,5 milliárd forint volt!

A világon számos karácsonyfa pompázik ilyenkor ünnepi díszekben, de ne feledkezzünk meg a legboldogabb karácsonyfáról, ami a Vegas.hu online kaszinó weboldalát díszíti. Fedezd fel a Happiest Christmas Tree nyújtotta élményt és díszítsd a Vegas.hu karácsonyfáját te is kellemesen csengő díszekkel és csengettyűkkel!

Éld át a játék örömét és vágj bele a karácsonyi kalandba, hiszen most számtalan ajándék vár minden egyes pörgetésnél, hogy még szebb legyen az ünnepi időszak!

Elő a karácsonyi kötött pulcsival, markolj fel a szaloncukorból és kezdődhet a kaland!

Szerencsében gazdag, kellemes ünnepeket kívánunk!

A szerencsejátékban 18 éven aluliak és sérülékenynek minősülő játékosok nem vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték függőséget okozhat.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS