Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
hét. jan 25th, 2021
Your ads here .. click here!

A Vezércsel főszereplője Polgár Judittal videócsetelt 

A Vezércsel című netflixes minisorozat főszereplője Anya Taylor-Joy Polgár Judittal beszélgetett a sakkról, a sorozatról és a nemzetközi nagymester eredményeiről. A Netflix Twitter oldalán látható videó elején a színésznő Polgár sikereit méltatta, aki elmondta, hogy 15 évesen minden idők legfiatalabb férfi nemzetközi nagymestere lett.

A sakk még soha nem volt ilyen szexi

A Vezércsel azt is le fogja nyűgözni, aki nem ismeri a sakk szabályait. A Netflix minisorozata egy csodagyerek rögös útját követi a felnőtté válásig.

A színész elárulta, hogy korábban soha nem sakkozott, de most már imádja ezt a játékot. Polgár Judit szerint a sorozat sakkozós jelenetei hitelesek és eredetiek voltak. Polgár arról is beszélt, hogy 6 évesen nyerte első felnőtt tornáját, és persze sokan mondták, hogy csak azért verte meg ellenfeleit, mert mázlija volt, vagy mert nem figyeltek eléggé oda riválisai, de később már megszokta azt is, hogy férfiak ellen játszik. Azért hozzátette, hogy nőként nem volt egyszerű a férfiak között sakkozni.

Polgár Judit a beszélgetés végén még azt is felajánlott a színésznek, hogy ad neki néhány tippet a játékkal kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS