Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
sze. jan 27th, 2021
Your ads here .. click here!

Letartóztatták a szentesi bankrablót, kiderültek a részletek

Letartóztatta a Szegedi Járásbíróság azt a 24 éves férfit, aki hétfő délután kirabolt egy bankot Szentes belvárosában. B. Krisztián felvett több réteg ruhát, hogy biztosítsa menekülését, majd magához vett egy kést  és egy hátizsákot és délután kettő előtt tíz perccel megjelent a helyi Takarékban.

Hogy nehezítse a felismerését maszkot, napszemüveget és egy kapucnis pulcsit viselt. A férfi a pénzintézet ügyfélterében az egyik ügyfélpultnál tartózkodó sértetthez lépett, majd a kést hátulról a nyakához szorította. és a hátizsákot pultra dobva pénzt követelt.

A bank ügyintézője ekkor kihívta a pénztárból a kolléganőjét, aki a hátizsákot átvette, majd abba bepakolta a pénztárból a szabadon hozzáférhető összeget, 499 ezer forintot. Eközben a gyanúsított a kést folyamatosan az áldozata nyakához szorítva sürgette a készpénz átadását, azzal, hogy ha ez nem történik meg, akkor elvágja a torkát.

Kapcsolódó

Kiraboltak egy bankot Szentes belvárosában

A 24 éves férfi taxiba ült, majd felszállt a Budapestre tartó vonatra. Kecskeméten fogták el a rendőrök és a katonák.

Amikor a pénztárkezelő a készpénzt tartalmazó táskával visszatért az ügyféltérbe, és azt átnyújtotta a gyanúsítottnak, a férfi kevesellte a táskában lévő pénzt. A gyanúsított továbbra is követelte, hogy a pénztáros nagyobb összegű készpénzt adjon neki át, különben elvágja a sértett torkát. Erre a pénztárkezelő közölte a gyanúsítottal, hogy a páncélszekrényt időzár védi, így annak kinyitására várni kell.

Ezután a gyanúsított elvette a készpénzt tartalmazó táskát, majd azzal sietve elhagyta a bankot. A sértett nyolc napon napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. Az ügyben eljáró nyomozási bíró szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítás megnehezítésének, és a bizonyítékok megsemmisítésének a veszélye miatt elrendelte a férfi letartóztatását. Az ügyész tudomásul vette a végzést, a gyanúsított és védője azonban fellebbezett.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS