Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
pén. jan 22nd, 2021
Your ads here .. click here!

Idén sem maradunk Kevin Spacey karácsonyi videóüzenete nélkül

Kevin Spacey az elmúlt két év után idén is karácsonyi videóüzenetet készített, melyben lelkileg próbál azokon segíteni, akiknek már elege van (kinek nem?) a koronavírus-mizériából. A színésztől lassan megszokjuk, hogy fura videókat tesz közzé, karácsonyi bejelentkezői pedig hagyománnyá váltak ezek szerint.

Spacey két évvel ezelőtt, ugyanígy karácsonykor jelentkezett első videóüzenetével, melyben egykori híres szerepében, a Kártyavárban alakított Frank Underwoodként figyelmeztetett arra mindenkit, hogy ne ítélkezzünk, gyilkoljunk inkább kedvességgel. Mindezt nem sokkal azután, hogy zaklatási botrányba keveredett. Az ügyet azóta ejtették, miután vádlója meghalt.

Kapcsolódó

Kevin Spacey baljós karácsonyi üzenettel borzolja a kedélyeket

Frank Underwoodként buzdít arra, hogy ne ítélkezzünk, gyilkoljunk inkább kedvességgel.

Legfrissebb videójában a színész együttérzéséről biztosítja az ünnepi időszakot nehezen megélő embereket.

Ha olyan helyen állsz, ahol már nem tudsz állva maradni, ha szenvedsz, ha segítségre van szükséged, ha bűntudatot vagy szégyent érzel, ha identitásoddal küzdesz, ha sarokba szorítva érzed magad, vagy ha úgy érzed, nincs kiút, a helyzetedtől függetlenül, ígérem neked, hogy van kiút. Ebben az ünnepi időszakban és azon túl is, még ha nem is érzed, vannak emberek, akik megértenek és tudnak segíteni, mert nem vagy egyedül

– mondja a videóban, mintha egy kicsit magának is üzenne ezzel és kitartásra buzdítaná magát.

Spacey legutóbbi, májusi videójában a koronavírushoz hasonlította zaklatási botrányát, szerinte a járvány miatt mindannyian hasonló helyzetben találtuk magunkat, mint ő annak idején. Sok minden elhangzott az akkori videóban, önismeret, empátia vagy a spirituális megújulás, egy valami azonban biztos nem: a színész nem kért bocsánatot tette miatt.

Kapcsolódó

Kevin Spacey a világjárványhoz hasonlította saját zaklatási botrányát

Pszichológiai tanácsokat osztogat a karanténba szorultaknak.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS