Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
ked. jan 26th, 2021
Your ads here .. click here!

„Orbán Viktorral már csak egyetlen bosszúálló karácsonyt kell kibírnia az országnak”

Hiába van ma karácsony másnapja, nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy karácsonyra újabb politikai bosszúval készült a kormány: az önkormányzati elvonások bejelentése után néhány nappal derült ki, hogy a fideszes vezetésű megyei jogú városok egyenként több mint egymilliárd forint támogatást kapnak önkormányzati feladatok ellátására

– így kezdi karácsonyi Facebook-bejegyzését Fekete-Győr András.

A Momentum elnöke szerint Orbán Viktor üzenete egyértelmű: aki ma Magyarországon ellenzéki vezetésű településen él, azt az állam nemhogy nem segíti, de akadályozza is. A miniszterelnököt nem érdekli, hogy az ellenzéki településeken nem lesznek meg a megfelelő eszközök a járvány elleni védekezéshez, vagy nem lesz elegendő szociális munkás – akik „rosszul szavaztak”, így jártak.

„Ilyenkor derül ki, mekkora hazugság az is, amikor Orbán Viktor 15 millió magyar miniszterelnökeként pózol. Valójában csak a sajátjai érdeklik – persze ők is csak addig, amíg le nem adják a szavazatukat. Megvan tehát a beismerő vallomás: Orbán nem Magyarország, csak kétmillió fideszes miniszterelnöke. És ez neki elég is” – írta a Momentum elnöke.

Szerinte a kormány bosszúja bizonyíték az álkereszténységükre is: még egy keresztény ünnep közepén is azon gondolkodnak, hogyan oszthatják meg a nemzetet saját hatalmuk megtartása érdekében, és hogyan fordíthatnak magyart magyar ellen – fogalmazott.

Fekete-Győr szerint a 2022-es választásokon a Fidesz meg fog bukni, a győztes ellenzék pedig a nemzet egészét, mind a 15 millió magyart fogja képviselni.

Orbán Viktorral már csak egyetlen bosszúálló karácsonyt kell kibírnia az országnak. És fellélegezhetünk

– zárta a bejegyzését a pártelnök.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS