Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
szo. jan 23rd, 2021
Your ads here .. click here!

Tóth Gabi: Nekem van egészséges nemzettudatom, amiről a mai világban nem lehet beszélni

Nemrég írtunk arról, hogy a Magyarságkutató Intézet a pozsonyi csatáról animációs sorozatot készített, melyhez készült egy dal is, amit Tóth Gabi és FankaDeli énekeltek el.

Kapcsolódó

Pozsonyi csata újratöltve: a Magyarságkutató Intézet 12 részes sorozatban mutatja be a honfoglalás korát

A sorozatot ugyanaz az animációs cég gyártja, amelyik a pozsonyi csatát is feldolgozta.

Ennek apropóján kap mostanság sok-sok negatív kommentet Tóth Gabi, aki nővére, Tóth Vera Instagram-videójában beszélt erről – figyelt fel rá a Blikk.

Határozottan kiállok a projekt mellett, a mai napig jó döntésnek érzem, hogy ezt elvállaltam. Nagyon hálás vagyok, hogy rám gondoltak, nekem van egészséges nemzettudatom, amiről sajnos a mai világban nem lehet beszélni, mert bekategorizálnak. Úgy érzem, valami fontosat adhatunk tovább, amiben nemcsak a vesztes csatákról tanulhatnak a fiatalok, hanem a győztesekről is. Ha én toleráns és elfogadó vagyok, akkor fogadják el, hogy én erre büszke vagyok. Arra például hogy válaszolsz, amikor azt írják: »Jó lenne itthon is bevezetni az eutanáziát, hogy az ilyen embereket ki lehessen pusztítani, mint Tóth Gabi és FankaDeli«. Eljutott oda a világ, hogy ha valakinek valami nem tetszik a másikban, akkor a halálát kívánja?

A Kásler Miklós álomprojektjének számító intézetet egyébiránt 2019-ben alapították, azóta százmilliókat kaptak már megújulásra is. A 101 munkatársat foglalkoztató szervezet feladata, hogy olyan kutatásokat végezzen a magyarság múltjának, nyelvének, eredetének feltárására, amelyekre eddig nem volt lehetőség.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS