Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
csü. jan 21st, 2021
Your ads here .. click here!

Meghalt Mondok József, Izsák polgármestere

Csütörtökre virradó éjjel meghalt Mondok József, Izsák polgármestere – írja a Napi.hu. A halálhírt Lezsák Sándor jelentette be a Facebook-oldalán.

Mondok Józsefet a Fidesz-KDNP-Nemzeti Fórum színeiben idén választották meg újra a város polgármesterének az időközi választáson, annak ellenére, hogy a politikus ellen a Kecskeméti Járásbíróságon költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt indult eljárás, amely azóta sem zárult le.

A vád szerint az elhunyt polgármester 35 millió forint pályázati támogatásból vadászházat építtetett, ahova a feleségével beköltözött. A per tárgya az is, hogy az önkormányzat jogtalanul vett igénybe csaknem 1 millió forint értékű támogatást egy olyan közfoglalkoztatottra, aki a vadászházban dolgozott.

Mondok József 1998-tól öt cikluson át, összesen 21 évig vezette Izsákot, és 2019-ben is indult a tisztségért, akkor azonban a független Kutas Tibor nyerte meg a választást. Kutas 2020. június 18-án közösségi oldalán jelentette be, hogy lemond tisztségéről, ezt követően szeptemberre új választást írtak ki.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS