Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
szo. jan 23rd, 2021
Your ads here .. click here!

Az orosz nemzet összetartását és az orvosok, illetve egészségügyi dolgozók erőfeszítéseit méltatta a koronavírus-járvány elleni küzdelemben Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön újévi beszédében, amelyet elsőként Oroszország távol-keleti felében sugároztak a televíziók. Mint mondta, nehéz volt a 2020-as év, de az ország lakói becsülettel megállták helyüket, ahogy egy egységes néphez illik – írja az MTI.

Úgy fogalmazott, hogy tavaly szilveszterkor mindenki kedvező változásokat remélt életében, senki sem számított arra, mekkora megpróbáltatásokon kell mindenkinek átesnie. Mostanra pedig úgy tűnik, hogy az óesztendő többévnyi gondot sűrített magába, komoly anyagi nehézségekkel, aggodalmakkal, és egyesek számára hozzátartozóik, illetve szeretteik elvesztésével is járt – tette hozzá.

Ezt az évet együtt, becsülettel vészeltük át, ahogy az egy olyan egységes néphez illik, amely tiszteletben tartja ősei hagyományait. Ezek az értékek: tettrekészség, a segítőkészség és a könyörületesség – szívünkben, bensőnkben és tetteinkben,

hangsúlyozta Putyin. Az orosz elnök kijelentette, hogy a koronavírus megváltoztatta, felforgatta mindennapi életünket, de a vészhelyzetek és a megpróbáltatások elmúlnak, ahogy az mindig is lenni szokott.

A kórházakban ápolt betegekhez intézve szavait mielőbbi gyógyulást kívánt nekik. Mint mondta, a járványt még nem sikerült teljesen megfékezni, de a küzdelem egy percre sem szünetel. Hozzátette, hogy az orvosok, ápolók és mentősök továbbra sem kímélik erejüket, sokan közülük szilveszterkor is szolgálatban vannak, akárcsak a katasztrófavédelmi hatóságok, illetve a világ válságövezeteiben szolgálatot teljesítő orosz katonák.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS