sze. okt 20th, 2021

Miközben egy harvardi professzor azzal került be a hírekbe, hogy szerinte már 2017-ben kapcsolatba léptünk földönkívüliekkel, és tévesnek nevezte azt a feltételezést, hogy az idegenekkel történő találkozás úgy fog kinézni, hogy egy hatalmas repülő csészealj jelenik meg New York fölött, Hawaii egyik szigetének lakói szerint mégis az utóbbi történhetett meg.

Kapcsolódó

A Harvard professzora szerint 2017-ben kapcsolatba léptünk az idegenekkel

Egy fura aszteroida miatt gondolja így a csillagász.

A HawaiiNewsNow című tévéhíradó beszámolója szerint ugyanis többen is egy furcsa, erős kék fényt kibocsájtó ufót láttak O’ahu szigete felett. A szemtanúk elmondása szerint nagy sebességgel haladó repülő tárgyról több videófelvétel is készült.

A kéken világító ufót előző hét kedden, helyi idő szerint este fél kilenc körül vették észre a Honolulunak is otthont adó szigeten. Egyikük, egy 38 éves nő a HawaiiNewsNownak elmondta, eddig nem nagyon hitt az ufókban, de a látvány teljesen elbizonytalanította.

A csak Moriah néven említett nő elmondása szerint ő és férje autóba pattantak és követni kezdték a tárgyat, ami jellemzése szerint nagyobb volt, mint egy telefonpózna, és semmilyen hangot nem adott ki. Közlése szerint az ufó végül az óceánban tűnt el.

A nő jelentette az esetet a rendőrségnek, ami a HawaiiNewsNow érdeklődésére elmondta, hogy nincsen semmilyen információjuk az állítólagos ufóról, de arról értesítették az amerikai szövetségi repülési hatóságot (FAA). A szervezet szóvivője pedig közölte, hogy a kérdéses időpontban nem tűnt el egy repülőgép sem a radarról a területen és elveszett repülőgépről sem tudnak.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here


MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS