Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
ked. jan 26th, 2021
Your ads here .. click here!

Van új a dobozon! (x)

A vállalat emellett jelentős innovatív kutatás-fejlesztési tevékenységet is végez, amellyel hozzájárul a speciális és biológiai készítmények termékpalettájának szélesítéséhez. Magyarországon a Teva több mint 25 éve van jelen, és a hazai gyógyszergyártás egyik vezető vállalata, 2019-ben a legtöbb doboz gyógyszert forgalmazta Magyarországon.*

A gyógyszerek dobozai pedig, csakúgy, mint az egész Teva márka, most megújulnak. Az új csomagolással a Teva célja, – amellett, hogy egységes képet kíván alkotni magáról és termékeiről – hogy az új dobozok ezentúl felhasználóbarát csomagolásban, közérthető, világos feliratokkal és különböző színekkel mutassák meg a betegeknek a számukra lényeges információkat a patikában és otthon egyaránt.

Melyek azok az alapvető újdonságok, amelyek megkönnyítik az emberek életét? A különböző termékek ezentúl eltérő színű dobozokba lesznek csomagolva, valamint az egyes hatáserősségek is jól látható módon, szintén más és más színnel emelkednek ki. A gyógyszerformákat – tabletta, por, folyadék – ikonok jelzik. Ezen kívül pedig a legfontosabb információk a doboz minden oldalán könnyen olvashatók lesznek.

Fontos tudni azonban, hogy továbbra is ugyanaz a magas minőségű termék kerül az új dobozokba, az eddigivel azonos néven, valamint, hogy az új csomagolás a gyógyszerformákat nem érinti, így sem a tabletták színe, sem a formája, sem a mérete nem változik. Az első új csomagolású termékek 2020. első negyedévében kerültek a patikába, és 2022 végéig az összes Teva gyógyszer csomagolása megújul majd.

 

Forrás: *IQVIA: 2019 sell-in dobozforgalom

COB-HU-00012  Lezárás dátuma: 2020.12.11

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS