Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
szo. febr 27th, 2021
Your ads here .. click here!

Péniszfotót, és ajánlatot küldött egy nőnek, de a találkában nem volt köszönet

Bűnösnek vallotta magát kedden fegyveres rablás vádjában egy 26 éves ausztrál férfi, aki társaival együtt azután támadt rá egy férfira, hogy péniszfotót küldött egyik ismerősének egy netes társkeresőn – jelentette a helyi sajtó.

Az eset még tavaly márciusban történt a Victoria államban található Geelong városában. A beszámolók szerint a 31 éves Danielle Misiti  a barátaival volt otthon, amikor Skout nevű online társkeresőn egy kéretlen üzenetet kapott. Egy férfi a péniszéről készült fotót küldött neki, és ajánlatot, hogy töltse vele az estét. A pénisze mellé még drogot is felajánlott neki.

A feldühödött társaság ekkor úgy döntött, hogy megleckézteti a férfit. Megbeszéltek vele egy találkozót egy hotel parkolójában, ahol Misiti két barátja elrejtőzött, amíg a meg nem nevezett Skout-felhasználó meg nem érkezett.

Misiti ekkor elcsalta a barátaihoz, akik közül egyikük egy puskával, a másik pedig egy karóval fenyegette meg a férfit. Majd arra kényszerítették, hogy vigye el őket az otthonába, ahol kirabolták. A zsákmány nem volt számottevő: egy mobiltelefon, amit később a rablók eldobtak, valamint tíz ausztrál dollárt, azaz nagyjából 2300 forint.

A rendőrség az eset után pár nappal letartóztatta a társaság tagjait, akik ellen fegyver rablás vádjával indítottak eljárást, amiért akár 25 évig tartó börtönbüntetést is kaphatnak. Misiti végül egy enyhébb vádban bűnösnek vallotta magát, és nem ítélték el, két barátja azonban börtönbüntetés elé néz.

Az ellenük indult eljárás alatt aztán kiderült, hogy nem voltak nagyon összetartóak. Egyikük ugyanis beleegyezett, hogy a másik ellen vall, abban a reményben, hogy így csak közmunkára ítélik. Büntetése nagyságáról a következő hónapban döntenek.

The post Péniszfotót, és ajánlatot küldött egy nőnek, de a találkában nem volt köszönet first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS