Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
sze. ápr 21st, 2021
Your ads here .. click here!

A Telekom Veszprém 35-28-ra győzött a horvát PPD Zagreb otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában.

Kapcsolódó
„Amikor tölgyeket vágnak ki, felnyög az erdő” – eltemették a horvát kézilabdázás legendáját

Zlatko Saracevictől a zágrábi Mirogoj-temetőben vettek végső búcsút.

A mérkőzés az 59 éves korában elhunyt Zlatko Saracevicre emlékezve gyászszünettel kezdődött. A Veszprém kezdett jobban, és ugyan a 16. percben még csak egy góllal vezetett, ám ezt követően szinte hibátlan védekezéssel és támadójátékkal 7-1-es sorozatot produkált.

A 17-11-es félidőt követően a horvátok felzárkóztak 20-17-re, de a csereként beállt szerb irányító, Petar Nenadic játékba lendült, segítségével a brazil beálló, Rogerio Moraes egymás után négyszer volt eredményes.

Kapcsolódó
Ismét lecsapott a Szeged nagy kézilabdamumusa

Idegenben győzött a Kielce a Bajnokok Ligája 13. fordulójában.

A fáradni látszó zágrábiak egyre többet hibáztak, így a Veszprém a várt magabiztossággal, könnyed játékkal győzött, és biztosította második helyét csoportjában.

A mezőny legeredményesebb játékosa Andreas Nilsson és Kentin Mahé volt egyaránt hat góllal, a hazaiak magyar jobbátlövője, Leimeter Csaba ötször talált be. A vendégek kapusa, Vladimir Cupara tíz védéssel járult hozzá a sikerhez.

A két együttesnek ez volt a 23. egymás elleni mérkőzése a nemzetközi porondon, a Veszprém négy vereség és egy döntetlen mellett 18. alkalommal győzött.

Férfi kézilabda BL, B csoport, 13. forduló

PPD Zagreb (horvát) – Telekom Veszprém 28-35 (11-17)

The post Megvan a második hely a Veszprémnek a BL-csoportban first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS