Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
vas. ápr 18th, 2021
Your ads here .. click here!

Az ózdi kórház főorvosa szerint minden nap olyan, mintha tavaly Olaszországban lennénk

Azokat a felvételeket képzeljék el az ózdi kórházban, mint amilyenek tavaly Olaszországban készültek. Ezt éljük meg nap mint nap, óriási terhet ró ránk, mind fizikálisan, mind szellemileg

– mondta az Ózdi Városi Televíziónak Bélteczki János, az Almási Balogh Pál Kórház főigazgatója, amit a Hvg.hu vett észre. 

A kórházban többen nem írták alá az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló szerződést, de volt olyan is, aki máshol kapott jobb ajánlatot. Emellett a saját dolgozóikat is nélkülözniük kell a covid miatt.

A háziorvosi rendszerről is komoly problémákat ír le a riport. Azt mondják, a 32 praxis jelentős része üres. Szerdán negyvenen keresték fel a sürgősségit, 17 embert már haza sem engedtek, szinte mindegyiküknek oxigént kellett adni, többeknek tüdőgyulladása volt. A főigazgató szerint 150 covidos beteget látnak most el, ezen felül 17-en vannak most intenzív osztályon lélegeztetőgépen.

The post Az ózdi kórház főorvosa szerint minden nap olyan, mintha tavaly Olaszországban lennénk first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS