Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
vas. ápr 18th, 2021
Your ads here .. click here!

A Nagy Ő: Tóth Dávidnak nincs zsánere, de nem jönnek be neki a túl alacsony, dohányos nők

Március 25-én számoltunk be róla, hogy visszatér a TV2 képernyőjére A Nagy Ő nevezetű műsor, amelyben az olimpikon kajakozó Tóth Dávid keresi a leendő szerelmét. A műsor kapcsán meghívást kapott a Mokkába, ahol egyrészt kiderült, hogy évek óta nem talál maga mellé olyan nőt, akivel érezné a szikrát, másrészt elárulta, hogy milyen típusú karakterek jelentkezését várja.

Nincsen zsánerem, de amikor elkezdek ezen gondolkodni, rájövök, hogy mégiscsak van. Nem szeretem, ha túl alacsony egy lány vagy dohányzik. Alapvetően szeretem, ha valaki sportosabb, nyilván a külső tulajdonságjegyek mellett fontosak a belsők. Hát a külső, ami felkelti a figyelmet, de az tart valaki mellett szerintem, ha humoros, intelligens, tudsz vele jókat beszélgetni, el tudtok menni kirándulni egyet. Nagyon szeretem a természetet.

– mondja, majd hozzáteszi, ő egyébként romantikus, de nehezen tudja kimutatni az érzelmeit. A beszélgetésből kiderült, hogy a jelentkezők kiválasztásában ő nem fog részt venni.

The post A Nagy Ő: Tóth Dávidnak nincs zsánere, de nem jönnek be neki a túl alacsony, dohányos nők first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS