Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
vas. ápr 18th, 2021
Your ads here .. click here!

Nádai Anikó: Azt mondták rám, olyan vagyok, mint egy hátulról kifordított lángos

Bochkor Gábor #BOCHKOR című műsorának következő  – március 28-án, vasárnap este képernyőre kerülő – adásában beszélt tinédzserkori traumáiról Nádai Anikó.  Az ATV talk show-jában már lassan visszatérő téma a RTL Reggeli műsorvezetőjének tévés karrierje előtti múltja. A téma a vasárnapi adásban is terítéken volt.

Nádai Anikó azt mondta magáról:  sokáig nem találta meg azt, ami őt érdekli vagy foglalkoztatja (például vizuális iskolába és pedikűrtanfolyamra is járt a tanítóképzőn kívül), és olyan területet sem tudott volna mondani, amiben igazán jónak tartotta volna saját magát.

„A tesiórán mindig utolsónak választottak be mindenbe” – írta le fiatalkori énjét, amire a házigazda Bochkor azt reagálta viccből, hogy „azért, mert már akkor is ilyen bombázó volt.” Nádai Anikó ekkor azzal folytatta, őt nagyon sokáig csúfolták nagyon sok mindennel, majd felhozott egy nehezen elképzelhető példát:

Azt mondták, hogy olyan vagyok, mint egy kifordított lángos hátulról

– mesélte Nádai Anikó, majd így zárta a visszaemlékezést: „a mai napig azon gondolkozom, az hogy néz ki, az a durva.”

Az RTL műsorvezetője korábban azt nyilatkozta, tanítóképzős hallgatóként nem érezte úgy, hogy a helyén lenne – Bochkor Gábor eredeti kérdése erre vonatkozott. Nádai Anikó hosszú válasza végén elmondta: most viszont jól érzi magát a bőrében, és nagyon elégedett az életével (10 ből 9-re értékelné).

Természetesen ő is– mint mindenki más – nagyon várja már a járvány lecsengését, legszívesebben elmenne egy kicsit kirándulni, és bekapna egy lángost – amivel valószínűleg nincs egyedül.

The post Nádai Anikó: Azt mondták rám, olyan vagyok, mint egy hátulról kifordított lángos first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS