Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
hét. ápr 19th, 2021
Your ads here .. click here!

Gáspár Zsolt 25 év után beszélt először az általa okozott halálos gázolásról

Az 1995-ös balesetének történetet az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban osztotta meg először nyilvánosan Gáspár Zsolt. Abban az évben egy szeptemberi napon Nógrádmegyer útjain autózva elütött egy idős kerékpárost – egy bácsit, akit személyesen is ismert, mert nagyapja barátja és munkatársa volt– írja a Blikk. Béla bácsi a kezei között halt meg, ő pedig a mai napig nem tudta feldolgozni a dolgot.

A gázolásban ő volt a hibás – bevallása szerint túl gyorsan vezetett (de egy kis filmszakadás miatt nem emlékszik a baleset előtti pillanatokra) –, el is ítélték másfél évre. A börtönbüntetést elnöki kegyelemmel úszta meg. Többször próbált bocsánatot kérni az áldozat családjától, és még kártérítést is fizetett nekik, de ők mind a mai napig nem tudtak neki megbocsátani – mondta a Farm VIP házigazdája Hajdú Péternek – ahova egy fél disznóval érkezett vendégségbe.

Visszaemlékezései alapján a megyei hírlap a címlapján írt a balesetről. A következményekről és a család által beadott kegyelmi kérelemről azt mesélte: „beadtunk egy papírt, hogy akkor született meg a kislányom, az addigi tevékenységemet is leírtuk, ahogy azt is, hogy fiatal vagyok, eddig rosszat nem tettem, nem ittam, nem drogoztam.” – mondta, majd így folytatta:

Akkor is, amikor a baleset történt, teljesen józan voltam.

Az akkori köztársasági elnök, Göncz Árpád végül kegyelmet adott neki, de Gáspár Zsoltot annyira megviselte gázolás, hogy két évig haza sem tudott menni Nógrádmegyerre. Ebben az időszakban az unokatestvérénél húzta meg magát.

A teljes beszélgetést péntek este adja le a LifeTV.

The post Gáspár Zsolt 25 év után beszélt először az általa okozott halálos gázolásról first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS