Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
vas. ápr 18th, 2021
Your ads here .. click here!

Hosszan kígyózó sorban várták az oltást a kismamák a Semmelweis Egyetem oltópontjainál

Az óriási érdeklődés hatására megteltek a Semmelweis Egyetem klinikáin a kismamák számára létrehozott oltópontok – írja a Semmelweis Egyetem közleményében. Ahogy arról mi is beszámoltunk, mától extra oltóponton, soron kívül kapnak oltást a kismamák, akik a Telex cikke szerint megrohamozták a Semmelweis Egyetem oltópontjait, ahol kígyózó sorok alakultak ki.

Ennek oka az volt, hogy hiába kommunikálta az egyetem, hogy csak a már regisztrált, beutalóval érkező kismamákat és a Semmelweis Egyetemen kezelt kismamákat oltják, mégis sok százan beálltak az egyre fejlődő sorba az oltópont előtt. A Telex információi szerint beoltottak mindenkit, aki érkezett, azt is, aki figyelmen kívül hagyta egyértelmű kérésüket.

Az egyetem szombat délutáni közleményében azt írja, hogy szombat késő délutánig közel ezer oltást adtak be az egyetem munkatársai, de hozzáteszik:

A Semmelweis Egyetem elhivatott annak érdekében, hogy mielőbb minél több leendő és szoptató édesanya megkaphassa a védőoltást, ugyanakkor az oltások zavartalanságának biztosítása és a várakozási idők csökkentése érdekében priorizálni szükséges. Így az egyetem a továbbiakban csak azokat a várandósokat oltja be a hétvégén, akik a megfelelő beutalóval és várandósgondozási kiskönyvvel érkeznek. A szoptató kismamáktól azt kéri az intézmény, hogy leírt módon a jövő hétre kérjenek maguknak időpontot.

The post Hosszan kígyózó sorban várták az oltást a kismamák a Semmelweis Egyetem oltópontjainál first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS