Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
vas. ápr 18th, 2021
Your ads here .. click here!

Húsvéti vásár 2021 – Windows 10 2650 és Office 2019 Pro Plus 10 300 forintért limitált ideig(x)

Vannak, akik a húsvét vasárnap reggelét a templomban töltik, vannak, akik reggelit készítenek a családnak vagy tojásvadászatra indulnak. Nem számít, hogy mit is csináltok, ez biztosan különleges nap számotokra is. Idén egyedi módon is ünnepelhetitek, a tanulás és munka hatékonyságának növelésével. A KeysOff.com-on az összes szoftvert megtalálhatjátok, amelyekkel „meglephetitek” a számítógépeteket, ráadásul nagyon jó áron, mindössze néhány kattintással megvásárolhatjátok őket.

KeysOff.com

Ne habozz! – Ajánlatok, kupon nélkül

A legjobb húsvéti akciós ajánlatokat a KeysOffnál fogjátok megtalálni, ami azt is jelenti, hogy bizonyos esetekben olyan alacsony az ár, hogy már kuponokkal sem lehet lejjebb tornászni. Windows 10-et, már 3000 forint alatt vásárolhattok, teljesen legálisan, így elfelejthetitek az aktivátorokat. Az alábbi listában találjátok a KeysOff legjobb ajánlatait.

A legjobb irodai programok verhetetlen árakon, tanuláshoz és munkához egyaránt!

58% kedvezmény a legtöbb Microsoft szoftverre a BFS58 kuponkóddal

45%-kal olcsóbb Microsoft Windows operációs rendszerek a BFS45 kuponnal

A Windows 10 Home eredeti ára 44 999 Ft, de ennek nem kell így lennie!

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysOff.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysOff.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A KeysOff.com-ról

A KeysOff.com piacvezető szoftver és játékwebshop. Az egész világon vannak vásárlóik. A 24/7-es ügyfélszolgálatuk fenntartása mellett folyamatosan remek ajánlatokat biztosítanak minden általuk árusított szoftver kulcsra. Ha a KeysOff.com-on vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható boltot választottál, ahol csak eredeti szoftvert kaphatsz.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a service@keysoff.com email címre vagy használd a weboldalukon elérhető élő chatet, ha bármilyen kérdésed van és a KeysOff ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Kellemes húsvéti ünnepeket és vidám tavaszt kívánunk nektek!

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a KeysOfftól,

The post Húsvéti vásár 2021 – Windows 10 2650 és Office 2019 Pro Plus 10 300 forintért limitált ideig(x) first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS