Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
vas. ápr 18th, 2021
Your ads here .. click here!

Rekordszámú lakást ad át idén a Cordia(x)

Új rekordra készül az idén Magyarország vezető lakásfejlesztője: a tavalyi 1100 után 2021-ben közel 1800 lakás átadását tervezi. Ez azt jelenti, hogy az idei tervek alapján Budapesten minden 5. újonnan birtokba adott otthon Cordia épületben található. Ez a rekord annak köszönhető, hogy a pandémiás időszakban sem álltak le az építkezések: a munkálatok a szigorú járványvédelmi előírások betartása mellett folytatódtak, és a lakások átadása is biztonságos körülmények között zajlik.

„A családtámogatások 2016-tól kezdődően jelentős pozitív hatást gyakoroltak az új lakások piacára, a keresletet pedig az idén tovább erősíti 5%-os áfa ismételt bevezetése, illetve adott esetben visszaigényelhetősége, a családtámogatási rendszer bővítése, valamint az, hogy a lakáshitelek továbbra is hosszú távra fixált, alacsony kamat mellett érhetőek el” – mondta Földi Tibor, a Cordia igazgatóságának elnöke.

A Cordia kínálatában jelenleg több mint 700 lakás érhető el, ezekből 600 a CSOK– és áfavisszaigénylés-képes, utóbbiak között pedig 230 kifejezetten a nagyobb családok igényei szerint épül. Akik gyorsan szeretnének új otthonukba költözni, jelenleg 10 kulcsrakész, valamint 120, már tavasszal birtokba vehető lakásból válogathatnak, de a többi lakás is 1-2 éven belül beköltözhető lesz.

Cordia

A Cordia a járványhelyzetre tekintettel közel egy éve alakította ki a teljes ingatlanvásárlási folyamat új, biztonságos, online megoldását, amelynek keretében az ügyfelek úgy választhatják ki és vehetik meg új otthonukat, hogy még a szerződéskötéshez sem kell kimozdulniuk otthonukból. Természetesen a már elkészült otthonok esetében is lehetőség van a távoli bejárásra.

„A pandémiás időszak és az azzal járó korlátozások, illetve új igények, különösen népszerűvé tette a zöldövezeti otthonokat, amelyek különösen keresettek a CSOK-ot is igénybe vevő vásárlók körében. Ez a fokozott érdeklődés olyan stabilan erős keresletet jelent, amire válaszul a Cordia az idén folyamatosan tovább bővíti kínálatát. Ez azt jelenti, hogy 2021 során 7 fejlesztés keretében 820 új otthont hirdetünk majd meg a főváros legnépszerűbb helyszínein, ennek fele zöldövezeti lakás lesz” – fogalmazott Földi Tibor.

Advertisement

The post Rekordszámú lakást ad át idén a Cordia(x) first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS