Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
vas. ápr 18th, 2021
Your ads here .. click here!

Falus András: Most órák alatt halnak meg huszonéves fiatalok, akik fél éve enyhe tünetekkel átestek a betegségen

Ez egy reményteli becslés, amit nyilvánvalóan nem csak virológiai, járványügyi meggondolások motiválnak – mondta Falus András a Népszavának adott interjújában azzal kapcsolatban, hogy 2,5 millió beoltott után jöhet a nyitás Magyarországon. A Széchenyi-díjas immunológus, akadémikus hangsúlyozta: a lényeg, hogy oltani kell.

Azzal kapcsolatban, hogy sokan attól tartanak, hogy mivel a kínai vakcina elölt vírust tartalmaz, ez „visszavadulhat”, Falus jelezte, ez nem képzelhető el, mert a kínai oltóanyag megölt, inaktivált vírust tartalmaz, visszavadulás pedig csak a legyengített, de élő vírusokkal fordulhat elő, ilyet a COVID vírus ellen jelenleg nem használnak.

Falus úgy véli, az, hogy egy vakcinát épp kinek ajánlanak, gazdasági, politikai és nem feltétlenül a szakmai része a kérdésnek, ezért változott többször is az elmúlt hetekben a korhatár és krónikus betegségekről szóló kommunikáció is, ahol óvatosan kell bánni az egyes oltóanyagokkal.

Mégis azt mondom, hiába szerepel a Szputnyik V tájékoztatójában, hogy mondjuk pajzsmirigy alul- vagy túlműködésben szenvedőknek nem biztos, hogy ez a legjobb vakcina, annál biztosan jobb, mint ha egy ilyen beteg elkapja a koronavírust, mert annak borzalmas következményei vannak

– fogalmazott.

Az immunológus ijesztőnek nevezte a poszt-Covid szindrómát, mivel az ma még ismeretlen dolgokat produkál.

Egy intenzíves barátom mesélte, hogy most órák alatt halnak meg huszonéves fiatalok, akik fél éve nagyon enyhe tünetekkel átestek a betegségen

– mondta.

Falus szerint semmiféle genetikai háttere nincs annak, miért van hazánkban ennyi áldozata a járványnak, úgy véli, ez azt mutatja, hogy a magyar egészségügy nagyon rossz állapotban van, ezért pedig az elmúlt 30 év valamennyi kormánya felelős.

The post Falus András: Most órák alatt halnak meg huszonéves fiatalok, akik fél éve enyhe tünetekkel átestek a betegségen first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS